Training en Opleiding binnen Securo Beveiliging

We zijn verheugd om eindelijk deze nieuwe samenwerking aan te kondigen - een afdeling Training en Opleiding binnen Securo, geleid door Steven Braat. Twee partijen die hun krachten bundelen en hun gezamenlijke expertises inzetten voor innovatie, kwaliteit en een nog completere dienstverlening.

Neem contact op met ons

Een synergie van expertise:

Deze samenwerking is niet alleen een symbolische handdruk, maar een praktische stap om onze gecombineerde ervaring en specialisaties in te zetten. Door actief bezig te gaan met Training en Opleiding, blijven wij actueel in de steeds veranderende wereld van beveiliging. Ook stelt dit ons in staat om vooruitstrevende oplossingen te blijven bieden aan onze opdrachtgevers in de vorm van bijv. Safety Awareness trainingen.

Een slag in kwaliteitsbehoud en verbetering:

Deze samenwerking is niet slechts een alliantie op papier; het is een toewijding aan het behouden en verhogen van de kwaliteit die we onze klanten bieden. Met de mogelijkheid om training in house te geven, kunnen we de opleidingen beter afstemmen op de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers. De eerste trainingen staan al gepland, in februari beginnen 6 van onze medewerkers aan de opleiding tot Persoonsbeveiliger.

Klantgericht en vooruitstrevend:

Door de implementatie van deze nieuwe mogelijkheden kunnen we nog klantgerichter en flexibeler opereren. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en onze verbeterde capaciteiten stellen ons in staat om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen en -trainingen te bieden die perfect aansluiten bij de individuele behoeften en uitdagingen van onze opdrachtgevers.

Een toekomst van samenwerking:

Terwijl we deze samenwerking vieren, kijken we met enthousiasme uit naar de toekomst van gezamenlijke groei en innovatie. Samen zullen we blijven streven naar de hoogste normen van beveiliging en kwaliteit, terwijl we voortdurend evolueren om ons te blijven onderscheiden middels professionele training en opleiding.

Wij kijken vol vertrouwen deze gezamenlijke leerzame toekomst tegemoet.

Met enthousiasme,

Steven Braat en Securo Beveiliging

Terug naar overzicht
Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging