Evenementenbeveiliging

Securo Beveiliging is van mening dat ieder evenement anders is en ieder evenement een andere benadering verlangt. Hierdoor ambieert Securo Beveiliging geen grootschalige evenementen zoals Dance feesten, openlucht feesten, sportmanifestaties etc.

Integer
Teamverband
Gediplomeerde medewerkers
Dienstverlening

Wat kan Securo Beveiliging
u bieden?

Evenementen die passen bij de benadering van Securo Beveiliging zijn evenementen waar net dat beetje extra’s wordt verlangd van de beveiliger.

De professionals van Securo Beveiliging maken samen met de opdrachtgever een beveiligingsplan op maat. Op basis van het beveiligingsplan worden gedetailleerde instructies opgesteld voor onze evenementenbeveiligers.

Veiligheid staat bij onze medewerkers voorop. Wij komen tot een maximale veiligheid door in goed teamverband samen te werken met u als organisatie, de lokale overheid en onze eigen medewerkers. Ook maken wij gebruik van de modernste communicatiemiddelen. Onderdeel van de representativiteit is het dragen van een net driedelig kostuum, dat binnen uw ‘plaatje’ past. Het bekende en zichtbare “V-teken” zorgt voor onderscheidt en draagt bij aan de preventie.

Ons team van Securo Beveiliging staat voor u klaar. Welkom.

Neem contact op

Integer

Integriteit behoord thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Gediplomeerd

Al onze evenementen beveiligers zijn gediplomeerd en worden uitgebreid gescreend bij de afdeling bijzondere wetten van de Politie. We zetten geen medewerkers in met het certificaat ESO, uitsluitend volledig gediplomeerd beveiligers.

Teamverband

Samenwerken is van groot belang om tot een succesvol evenement te komen. Zowel tussen de evenementenbeveiligers onderling, alsmede met de organisatie van het evenement.

Gastheer/vrouw

Naast de beveiligingsaspecten zijn onze evenementenbeveiligers zich bewust om te schakelen tussen gastheerschap en beveiliging. Ze worden een verlengstuk / visitekaartje van uw organisatie.

EHBO - BHV

Onze evenementenbeveiligers zijn allen in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma, inclusief gebruik van de AED.

Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging