Persoonsbeveiliging
Persoonsgebonden risico’s beheersbaar

Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op persoonsbeveiligers. De behoeften om persoonsbeveiliging in te zetten lopen uiteen. Er kan behoefte zijn aan preventieve beveiliging of er kan sprake zijn van een (tijdelijke) dreiging.

Integer
24/7 inzet
Inzet van persoonsbeveiligers, zowel op- als onopvallend
Dienstverlening

Wat kan Securo Beveiliging
u bieden?

Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op persoonsbeveiligers. De behoeften om persoonsbeveiliging in te zetten lopen uiteen. Er kan behoefte zijn aan preventieve beveiliging of er kan sprake zijn van een (tijdelijke) dreiging.

Indien er behoefte is om persoonsbeveiligers in te zetten, is het belangrijk om een professionele en betrouwbare partner te vinden.

Wat kan Securo Beveiliging u bieden?

 • Ondersteuning van organisatorische, technische of bouwkundige maatregelen;
 • Schrijven van een risicoanalyse;
 • Inzet van persoonsbeveiligers, zowel op- als onopvallend;
 • 24/7 beschikbaarheid;
 • Beveiliger/chauffeur eventueel met inzet van een gepantserd voertuig;
 • Track & trace in eigen voertuigen;
 • Aanspreekpunt voor alarmcentrale, politie en lokale overheid;
 • Algemene Veiligheidstraining;
 • Toedracht onderzoek indien de aard van de dreiging onbekend is;
 • Rapporteren eventueel ondersteund met video- en fotomateriaal;
 • Alles valt of staat met een specialistische aanpak.

Al onze persoonsbeveiligers zijn voorzien van diverse specialistische opleidingen. Naast de wettelijk verplichte diploma’s krijgt iedere persoonsbeveiliger een uitgebreide screening en een volledige interne opleiding. Securo Beveiliging beschikt over een breed netwerk waarbij wij back-up hebben in meerdere landen.

Securo Beveiliging is in staat om risico’s in een vroegtijdig stadium te onderkennen en waar mogelijk te beperken. Adequaat, integer en professioneel worden persoonsgebonden risico’s beheersbaar gemaakt.

Ons team van Securo Beveiliging staat voor u klaar. Welkom.

Neem contact op

Integer

Integriteit behoord thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

24/7 inzet

Alle persoonsbeveiliger hebben een 24/7 mentaliteit en zijn gewend/getraind om op verschillende tijden scherp hun werkzaamheden te verrichten.

Ervaring

Onze persoonsbeveiligers beschikken over ruime ervaring. Veelal opgedaan binnen specialistische onderdelen van defensie of de politie.

Inbreuk persoonlijke levenssfeer

De inzet van persoonsbeveiliging is een inbreuk op uw persoonlijke levenssfeer. Binnen onze werkbare kaders zullen onze persoonsbeveiligers hier discreet en professioneel mee omgaan.

Nazorg

Securo Beveiliging vind nazorg erg belangrijk als er gebruik is gemaakt van persoonsbeveiliging. Onze professionele medewerkers staan ook klaar na de inzet van onze persoonsbeveiligers.

Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging