Receptionist(e)

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk.

Gediplomeerd
Gecertificeerd
Professioneel
Dienstverlening

Wat kan Securo Beveiliging
u bieden?

Als ‘visitekaartje’ van diverse organisaties weten de receptiemedewerkers van Securo Beveiliging als geen ander hoe belangrijk het is om een goede (eerste) indruk achter te laten.

Een frisse en vriendelijke uitstraling draagt bij aan de beleving die bij u, uw werknemers, klant of bezoeker als zeer prettig wordt ervaren. Bij binnenkomst en bij vertrek wordt de persoon in kwestie voorzien van een persoonlijke en professionele begeleiding die net dat beetje extra’s biedt, zodat Securo Beveiliging durft te spreken van een “beleving”.

Onze receptiemedewerkers hebben ruime ervaring als gastvrouw/heer en zijn in het bezit van een “Hospitality” opleiding. Hiernaast ontvangen zij diverse trainingen en zodoende zijn zij in het bezit van diverse aanvullende vaardigheden. Denk hierbij aan ontvangst, diverse administratieve taken, bediening telefooncentrale, sleutelbeheer, postbeheer en computervaardigheden.

Ons team van Securo Beveiliging staat voor u klaar. Welkom.

Neem contact op

Integer

Integriteit behoord thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Hospitality

Door onze receptionist(e) wordt u bij binnenkomst en bij vertrek voorzien van een persoonlijke en professionele begeleiding die net dat beetje extra’s biedt, waardoor Securo Beveiliging durft te spreken van een “beleving”.

Representatief

Onze receptionist(e) draagt een maatwerk kostuum en heeft een uitstekende uiterlijke verzorging.

Behulpzaam

Onze receptionist(e) denkt graag met u mee in de bedrijfsprocessen van uw organisatie. Onze werkzaamheden stoppen niet enkel bij de receptietaken.

EHBO - BHV

Ieder van onze receptionist(e) is in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma, inclusief gebruik van de AED.

Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging