Objectbeveiliging

Beveiligingsoplossingen op maat. Een object of locatie met beveiligingsbehoeften, zijn objecten waar Securo Beveiliging veel expertise in heeft.

Integer
Proactief
Gediplomeerde medewerkers
Dienstverlening

Wat kan Securo Beveiliging
u bieden?

De professionals van Securo Beveiliging maken samen met de opdrachtgever een beveiligingsplan op maat. Op basis van het beveiligingsplan worden gedetailleerde instructies opgesteld voor onze objectbeveiligers. U kunt hierbij denken aan brand- en sluitronden, openingsronde, surveillance, brandveiligheidscontrole etc. Securo Beveiliging kijkt buiten de “hokjes” en brengt innovatieve beveiligingsideeën tot leven.

Beveiligers in combinatie met de juiste techniek brengt beveiliging tot leven. Beveiliging in combinatie met het gevoel van veiligheid is hiermee dan ook het doel. Securo Beveiliging richt zich te allen tijde op preventieve maatregelen om waar nodig te kunnen escaleren naar repressieve maatregelen. Door onze voorbereidingen en aanwezigheid op locatie kunnen wij tot een maximale prestatie komen.
Naast de beveiligingsaspecten zijn onze objectbeveiligers zich bewust van de invloed die beveiliging heeft op de maatschappij. Hiermee kunnen zij efficiënt schakelen tussen gastheerschap en beveiliging.

Onze objectbeveiligers dragen allen een net driedelig kostuum. Het bekende en zichtbare “V-teken” zorgt voor onderscheidt en draagt bij aan de preventie.

Onze objectbeveiligers zijn allen in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma, inclusief gebruik van de AED.

Ons team van Securo Beveiliging staat voor u klaar. Welkom.

Neem contact op

Integer

Integriteit behoord thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Gediplomeerd

Alle beveiligers zijn gediplomeerd en worden uitgebreid gescreend bij de afdeling bijzondere wetten van de Politie.

Adequaat

Door ervaren beveiligers in te zetten zijn zij in staat om adequaat te reageren bij incidenten, deze te onderkennen, voorkomen en waar mogelijk schade te beperken.

Gastheer/-vrouw

Naast de beveiligingsaspecten zijn onze objectbeveiligers zich bewust om te schakelen tussen gastheerschap en beveiliging. Ze worden een verlengstuk / visitekaartje van uw organisatie.

Behulpzaam

Elk object is uniek, onze beveiligers denken mee in de bedrijfsprocessen van uw organisatie. Onze werkzaamheden stoppen niet enkel bij de beveiligingstaken, wij denken graag met u mee.

Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging