Red Teaming

Is uw organisatie bestand tegen een georganiseerde aanval?

Integer
Bouwkundige, organisatorische en technische maatregelen
Deskundige medewerkers
Dienstverlening

Wat kan Securo Beveiliging
u bieden?

Wat is Red Teaming?
Red Teaming is een methodiek die ontstaan is bij de krijgsmacht. Militairen die elkaar testen op zwaktes en kwetsbaarheden door zich in de huid van de vijand te verplaatsen. Hierbij valt het Red team de Blue team aan. Een bekend voorbeeld van Red Teaming heeft plaatsgevonden in Pearl Harbor. Hier werd middels Red Teaming geconstateerd dat Pearl Harbor kwetsbaar was voor luchtaanvallen. Er zijn geen maatregelen getroffen nadat dit was vastgesteld. Op 7 december 1941 betaalde men hiervoor de prijs. Met Red Teaming leggen we de kwetsbaarheden van uw organisatie bloot. Belangrijk is om deze kwetsbaarheden om te zetten in maatregelen om uw organisatie beter te beschermen.

Hoe kan ik mijn organisatie beter beschermen?
Securo Beveiliging gaat gezamenlijk met uw organisatie de kwetsbaarheden en mogelijke zwaktes in kaart brengen. We kijken hierbij naar de mens, techniek en bedrijfsprocessen. De volgende stap is om gericht een Red Team oefening uit te voeren. We noemen dit ook wel een penetratietest, waarbij we testen of uw organisatie bestand is tegen de bedreigingen die we gezamenlijk in kaart hebben gebracht. Na de uitvoering van de penetratietest ontvangt u een uitgebreid rapport. Hierin staan de bevindingen van ons Red Team en onze aanbevelingen om uw organisatie beter te beschermen. U kunt de geconstateerde kwetsbaarheden wegnemen of beheersbaar maken. Een leerzaam en nuttig proces om uw organisatie beter te beschermen en het veiligheidsbewustzijn van uw personeel te verhogen.

Neem contact op

Integer

Integriteit behoord thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Professioneel advies

Deskundig advies op maat gemaakt, om samen tot een optimale veiligheid te komen.

Risico’s

Risico’s bespreekbaar en beheersbaar maken, om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen.

Review

Wij kunnen een review van uw bestaande beveiligingsmaatregelen en/of processen maken.

Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging