Retailbeveiliging

Uw bezoekers, werknemers en luxueuze producten zijn veilig bij de professionele Retail beveiligers van Securo Beveiliging.

Integer
Proactief
Gastheer/-vrouw
Dienstverlening

Wat kan Securo Beveiliging
u bieden?

Naast het feit dat onze Retail beveiligers het visitekaartje zijn van uw organisatie en hiermee uitstekend de balans kunnen vinden tussen beveiliging en gastheerschap, hebben zij oog voor interne en externe risico’s. De Retail beveiligers van Securo Beveiliging zijn in staat om in een vroeg stadium afwijkend gedrag te signaleren en hier adequaat op te reageren.

Iedere organisatie is uniek en daarmee ook de beveiligingsbehoeften. Met een op maat gemaakt beveiligingsplan en werving- en selectieprocedure, kunnen er gedetailleerde werkinstructies worden opgesteld en uitgevoerd. Met de juiste diploma’s en ervaring, minimaliseren onze Retail beveiligers de derving bij uw organisatie.

Ons team van Securo Beveiliging staat voor u klaar. Welkom.

Neem contact op

Integer

Integriteit behoord thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening.

Gediplomeerd

Alle Retail beveiligers zijn gediplomeerd en worden uitgebreid gescreend bij de afdeling bijzondere wetten van de Politie.

Adequaat

Door ervaren Retail beveiligers in te zetten zijn zij in staat om adequaat te reageren bij incidenten, deze te onderkennen, voorkomen en waar mogelijk schade te beperken.

Gastheer/vrouw

Naast de beveiligingsaspecten zijn onze Retail beveiligers bewust om te schakelen tussen gastheerschap en beveiliging. Ze worden een verlengstuk / visitekaartje van uw organisatie.

Behulpzaam

Elk opdrachtgever is uniek. Onze Retail beveiligers denken mee in de bedrijfsprossen van uw organisatie. Onze werkzaamheden houden niet op bij enkel de beveiligingswerkzaamheden.

Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging