De wereld verandert, wij veranderen mee

De tekst zegt het al, de wereld veranderd. Wij, als ondernemers, zijn een belangrijke speler in onze samenleving. De ondernemers zijn immers de motor van de Nederlandse economie.

Neem contact op met ons
People, planet, profit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft drie kernwaarden voor Securo Beveiliging:
People
Planet
Profit
Je kan een bijdrage leveren in één of meerdere elementen. Het belangrijkste is de bewustwording van de belangen. Maar wat doet Securo Beveiliging aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Normen en waarden

De maatschappelijke verantwoordelijkheid waarop onze organisatie haar kernactiviteiten uitvoert en verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van het milieu, zijn gericht op People, Planet, Profit. Hiernaast een lijst met onze bijdrage.
De maatschappelijke betrokkenheid van Securo Beveiliging vindt plaats op verschillende projecten. We sponseren diverse goede doelen waarop wij iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Veelal gebeurt dit op vrijwillige basis van onze betrokken medewerkers of op kosten van onze eigen organisatie.
Vermindering van CO2 uitstoot van het wagenpark;
Sinds 2015 geen eigen pand meer, werken flexibel vanuit huis;
Bewust beheer van en inperking van afvalstromen en het bevorderen van hergebruik van producten en materialen;
Daar waar nodig te kiezen voor andere materialen waarvan de eigenschappen of productiewijzen minder milieubelastend zijn;
Stimulering van kennis van energiebesparing, recycling en duurzaamheid aan haar medewerkers.
Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging