Dynamisch, betrokken en voortdurend in ontwikkeling.

Securo Beveiliging is in 2004 opgericht. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond bij onderdelen van defensie en politie. Onze bedrijfscultuur is hierin vergelijkbaar. Een gezonde balans tussen werk en privé staat centraal.

Neem contact op met ons
Securo Beveiliging als werkgever

Wij gaan voor langdurige relaties met oog op succes

Het succes van onze langdurige relaties komt door onze bedrijfscultuur. Veel van onze medewerkers zijn werkzaam geweest bij defensie of politie. De cultuur binnen onze organisatie is hierin vergelijkbaar. Onze medewerkers beschikken over ruime kennis op gebied van veiligheid, ze zijn integer en hebben elke dag plezier in hun werk. De brede opdracht portefeuille van Securo Beveiliging zorgt hierin voor uitdaging en afwisseling in je werk.
Bekijk onze vacatures

Collega's aan het woord

Dominique Brussee
Ik werk sinds 2012 bij Securo Beveiliging en ben begonnen als algemeen beveiligingsmedewerker op verschillende projecten. In 2015 werd ik leidinggevende op OurDomain in Diemen. Ik heb mezelf door de jaren heen als beveiliger en als mens kunnen ontwikkelen binnen een groeiende organisatie. Inmiddels ben ik operationeel directeur. Binnen deze functie ben ik eindverantwoordelijke in verschillende processen, waaronder de planning. Zo fijn om te zien dat ons ziekteverzuim erg laag ligt. Dit kan alleen bereikt worden door goed werkgeverschap. Ik ben trots om voor Securo Beveiliging te werken.
Jeroen Sprenger
Ik ben als zzp’er gestart in de beveiliging op verschillende projecten. Securo Beveiliging was 1 van mijn opdrachtgevers. Na een aantal jaar als zzp’er te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt om in loondienst te gaan werken. De bedrijfscultuur alsmede de opdrachtgevers spreken mij enorm aan. Elke dag weer ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ik heb veel ambities en ik kijk er dan ook naar uit om die ambities verder te ontwikkelen binnen Securo Beveiliging.
Rianne Hogewoning
Vanaf de start in 2004 werk ik bij Securo Beveiliging. In bijna alle diensten die Securo Beveiliging aanbiedt, ben ik gediplomeerd en werkzaam: Van secretaresse tot receptionist en van beveiliger tot persoonsbeveiliging. Inmiddels dus al 20 jaar en ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk. De balans tussen werk en privé vind ik heel erg belangrijk. Securo Beveiliging weet daar goed mee om te gaan en denkt altijd in oplossingen in plaats van in moeilijkheden. Van stagiair tot aan operationeel directeur: Je bent even belangrijk en je wordt gewaardeerd. Ik kijk uit naar de komende jaren.
Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging