Dyami en Securo kondigen een strategische samenwerking aan om elkaars diensten te versterken

Utrecht - Dyami, een toonaangevend consultancybedrijf op het gebied van security risk en intelligence management, heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Securo Beveiliging, een prominent beveiligingsbedrijf in Nederland. Deze samenwerking markeert een significante stap in het versterken van de beveiligingscapaciteiten, training en diensten in Nederland en daarbuiten.

Door deze samenwerking zullen Dyami en Securo hun expertise bundelen om geïntegreerde veiligheidsoplossingen te bieden aan zowel overheidsinstanties als private sector klanten. De gecombineerde krachten van beide organisaties zullen leiden tot verbeterde risicoanalyses, crisismanagement en de fysieke beveiligingsdiensten.

"Dyami is verheugd om samen te werken met Securo, een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige beveiligingsdiensten en diepgaande kennis van de veiligheidsindustrie," zegt Eric Schouten, CEO van Dyami. "Deze samenwerking zal ons in staat stellen om een nog uitgebreider aanbod aan kwalitatieve veiligheidsdiensten te leveren”.

Vanuit Securo voegt de directeur toe: "Onze samenwerking met Dyami reflecteert onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in security risk en intelligence management. Samen zullen we de veiligheidsnormen herdefiniëren en onze klanten een ongeëvenaarde bescherming bieden."

De samenwerking gaat onmiddellijk van start, met verschillende gezamenlijke projecten die reeds in de planning staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Over Dyami Security Intelligence

Dyami is uw partner in security risk en intelligence management. Wij bieden diensten om uw organisatie weerbaar te maken en ondersteunen met geopolitieke duiding en travel risk management. Onze academie traint u en uw personeel in veiligheidsbewustzijn, reisveiligheid, spionage awareness en meer.
https://www.dyami.services/

Over Securo Beveiliging

Securo Beveiliging is een gerenommeerd beveiligingsbedrijf in Nederland dat in het hoog segment beveiligingsdiensten aanbiedt, van High end Retail tot Persoonsbeveiliging. Met de focus op kwaliteit en door te ontzorgen streeft Securo voor lange termijnrelaties met al haar klanten.
https://securobeveiliging.nl

Neem contact op met ons
Een greep uit onze klanten

Van onveilig naar beveiligd

Veiligheid naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen, met de inzet van professionals! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
© Securo Beveiliging