Ons Team

“Betrokken

en betrouwbaar”

De medewerkers van Securo Beveiliging zijn vakbekwaam, integer en zeer betrokken bij onze organisatie alsmede bij onze opdrachtgevers. Een gezonde balans tussen hard werken en plezier, zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers nauwelijks verloop zien. Onze organisatie gaat voor langdurige relaties, zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers.

Investeren in kwaliteit

Securo Beveiliging investeert in verschillende trainingen en opleidingen. Verbreden van de kennis van onze medewerkers komt ten goede aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo heeft iedere collega een geldig EHBO- en BHV certificaat. Jaarlijks worden deze trainingen herhaald bij onze partner Prevenco.

De investering in training en opleiding is veelal maatwerk. Dit is afhankelijk van de specifieke wensen van onze opdrachtgevers en medewerkers. Hierbij een greep uit de training en opleiding waarin geïnvesteerd wordt:

  • Beveiligers die geüniformeerd ingezet worden behalen het certificaat P. Beveiligers die als kerntaak gastheer/vrouw hebben, worden getraind op gebied van hospitality.
  • Onze persoonsbeveiligers worden getraind op rijvaardigheid zoals het rijden met hoger gemiddelde snelheid, ontsnappingstechnieken en rijden met gepantserd vervoer. Daarnaast zijn observatietechnieken van belang en fysieke trainingen.
  • Onze onderzoekers behalen het diploma particulier onderzoeker, diverse recherche modules zoals statische- en dynamische observatie, plaatsdelict management, hoor- en interviewtechnieken enz.

Beveiliging blijft mensenwerk, ons team staat klaar om u te ontzorgen op gebied van veiligheid.

Wij zijn Securo Beveiliging, aangenaam.

Van onveilig naar beveiligd