Organisatie

“Een totaaloplossing

voor veiligheidsvraagstukken”

Securo Beveiliging is opgericht in 2004. Onze organisatie werkt met korte lijnen tussen het management en de werkvloer. Een goede synergie om gezamenlijk elke dag te zorgen voor een maximale veiligheid.

Visie en missie

De visie en missie van onze organisatie is voortdurend in beweging, evenals onze samenleving. We bieden flexibele oplossingen die passen bij uw situatie. Een goede combinatie tussen mens, kennis en techniek zijn hierin essentieel. Gezamenlijk effectief en efficiënt werken binnen de kaders die passen bij uw budget.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening is van essentieel belang om de gezamenlijke doelstellingen te kunnen behalen. We kunnen deze kwaliteit hoog houden door voortdurend op zoek te gaan naar verbetering van onze dienstverlening. Het investeren in training en opleiding levert een belangrijke bijdrage. Onze backoffice processen hebben een belangrijke rol in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Om kwaliteit te waarborgen, zet Securo Beveiliging enkel beveiligers in die gekwalificeerd en gediplomeerd zijn. Tevens dragen onze beveiligingsbeambten een geldige grijze pas ‘’legitimatiebewijs particuliere beveiligingsorganisatie’’, welke uitgegeven wordt door het Ministerie van Justitie.

De afdeling “bijzondere wetten” van de politie screent al onze medewerkers op antecedenten. Onze beveiligingsbeambten zijn verplicht het legitimatiebewijs bij zich te dragen zodra zij beveiligingswerkzaamheden uitvoeren. Aanvullend op het beveiligingsdiploma wordt er door Securo Beveiliging geïnvesteerd in diverse trainingen en opleidingen. Zie hiervoor ook de pagina Team.

Securo Beveiliging opereert onder de vergunningen ND 1983 & POB 959, die zijn uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Tevens is Securo Beveiliging erkend door ECABO als een erkend leerbedrijf. Met deze erkenning is Securo Beveiliging bij machten om beveiligingsbeambten op te leiden en te voorzien van een stageplek.

Wij zijn Securo Beveiliging, aangenaam.

Van onveilig naar beveiligd